کد مطلب: 245827
نماينده ولي فقيه در سپاه قمر بني هاشم (ع) چهارمحال و بختياري:
دشمن در مقابل ايران قوي شکست خورد
تاریخ انتشار : 1401/08/03
نمایش : 536
حجت الاسلام و المسلمين سيد امان الله حسيني صدر گفت: برخلاف برخي از افراد ساده‌لوح ها که مدت‌هاست به دنبال بزرگ کردن شيطان بزرگ هستند امروزاين دشمن خبيث در مقابل ايران به زانو در آمد.
به گزارش هفت چشمه، به نقل از جهانبين نيوز؛  حجت الاسلام و المسلمين سيد امان الله حسيني صدر نماينده ولي فقيه در سپاه قمر بني هاشم (ع) چهارمحال و بختياري  در نشست روشنگري و جهاد تبيين که با حضور رزمندگان، جانبازان، خانواده هاي معظم شهدا ،معتمدين و مسئولين شهرستان اردل در سالن جلسه فرمانداري برگزار شد  با اشاره به فرمايشات رهبر انقلاب اسلامي در مراسم مشترک دانش آموختگي دانشجويان دانشگاههاي افسري نيروهاي مسلح  که در خصوص حوادث اخير تأکيد کردند: با صراحت مي‌گويم اين حوادث طراحي امريکا، رژيم صهيونيستي و دنباله‌روهاي آنها است، مشکل اصلي آنها با ايران قوي و مستقل و پيشرفت کشور است گفت:  برخلاف برخي از افراد ساده‌لوح ها که مدت‌هاست به دنبال بزرگ کردن شيطان بزرگ هستند امروزاين دشمن خبيث در مقابل ايران به زانو در آمد.

حسيني صدر افزود:دشمنان تاب و تحمل وجود يک ايران قدرتمند را در منطقه خاورميانه و جهان ندارد و براي همين به هر حربه و حقه اي دست مي زند تا حرکت ايران و انقلاب را در اين مسير کند کنند.

وي بيان کرد:انقلاب اسلامي نهالي بود که در حال حاضر تبديل شده به درختي تنومند، کشورهاي جهان در حسرت داشتن رهبري فرزانه، حکيم همانند امام خامنه اي هستند، دشمنان داخلي و بيگانگان بدانند ما گوش به فرمان امام خامنه اي هستيم.

انتهاي پيام/570ه
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg